Aanbod ouders

Kan jouw ouderschap wel een boost gebruiken?
De Ouderacademie heeft een online workshop speciaal voor ouders gemaakt met de titel: Krachtig Ouderschap. Deze workshop duurt ruim een uur en kan je gewoon thuis op de bank achter je pc of tablet volgen. Wanneer jij dat wil en wanneer het jou uitkomt.

Workshop Krachtig Ouderschap
De geboorte van een baby is één van de meest bijzondere ervaringen in het leven. Echter, het ouderschap kan ook stress en lastige uitdagingen met zich meebrengen. Dat hoort erbij, dat is het leven. Het ouderschap is een levenslang proces en daar moet je in groeien.

Ouders die terugkijken hadden beter voorbereid willen zijn op ouderschap. Onderzoek laat zien dat ouders het ouderschap als positiever en makkelijker ervaren als ze goed voorbereid zijn. In deze online workshop leer je welke invloed stress heeft en hoe je kan omgaan met conflicten, maar ook hoe je met een baby erbij in je leven en relatie een nieuwe balans kunt vinden.

Een kind heeft de natuurlijke drive om zich te ontwikkelen en te willen groeien. Als ouder ontwikkel je mee met je kind. Daarmee is het ouderschap te vergelijken met het opgroeien van een kind. Dit gaat met vallen en opstaan, net als een kind die leert lopen en uiteindelijk zijn eigen leven gaat leiden. Als ouder heb je de natuurlijke drive om het beste voor je kind te willen. Hoe realiseer je dit samen met je partner?

Inhoud workshop:
• We vertellen je over de transitie naar het ouderschap en het belang van een stevig ouderteam
• Je krijgt tips over communicatievaardigheden in een relatie
• We bespreken de 3 G’s: Gevoelens, Gedachten, Gesprek
• Je krijgt handvatten voor het omgaan met stress en conflicten
Inclusief 7 werkbladen waar je mee aan de slag kan om weer een krachtig ouderteam te vormen!

Heb je vragen over het aanbod van de Ouderacademie?
Neem gerust contact op!
Per mail: info@ouderacademie.nl
Of bel: 06-421 400 71