Over de Ouderacademie

De Ouderacademie is onderdeel van Opus Vitae en ontwikkeld door Ellen Buschman. Het doel van de Ouderacademie is het ondersteunen en begeleiden van (aanstaande) ouders om zich goed te voelen in hun ouderschap. De Ouderacademie biedt allerlei (online) cursussen en programma’s aan rondom het thema ouderschap. Het aanbod zal divers en verschillend worden in de toekomst. De Ouderacademie werkt samen met exclusieve ketenpartners om zo het aanbod zo breed en volledig te maken.

Lees hier artikelen die in de media verschenen zijn.

Wie is Ellen Buschman?

Hallo!
Mijn naam is Ellen Buschman, ik ben psycholoog en bedrijfskundige en ik woon in Leiden. Met mijn man heb ik een geweldig fijn gezin met twee kinderen in de basisschoolleeftijd. Ik ben sportief; tennissen, racefietsen of fitnessen doe ik graag. Van wandelen in de natuur en lekker koken raak ik ontspannen. Genieten doe ik ook met een boek in bed en gedurende ‘family time’ met ons gezin. Sinds 2005 heb ik gewerkt als manager in de kinderopvang. Nu werk ik als directeur van het kinderdagverblijf van de Universiteit Leiden. Een hele mooie baan. Ik heb in al die jaren tijdens mijn werk in de kinderopvang al honderden aanstaande en kersverse ouderparen ontmoet en begeleid. In 2017 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Opus Vitae en geef ik Ouderschapstrainingen nadat ik via de Hogeschool Leiden ben opgeleid als trainer voor Ouderteam.nu. De Ouderacademie heb ik opgezet waarbij het doel is om (aanstaande) ouders te ondersteunen en begeleiden zodat ze zich goed voelen in hun ouderschap.

Maak van ouderschap je levenswerk!