Wat de ouderacademie kan betekenen voor jouw bedrijf

Het is mijn missie om de transitie naar het ouderschap bespreekbaar te maken bij (aanstaande) ouders. Met als resultaat dat ze zich beter voorbereid voelen op het nieuwe leven dat hen te wachten staat als ouder(s). 

Ik ben van mening dat een ouder die zich competent voelt in de rol van ouder ook beter kan zorgen voor een kind. Helemaal als beide ouders samen een team vormen en hiermee een stabiele basis kunnen zijn voor het gezin. Vanuit deze basis ontwikkelen kinderen zich het meest optimaal. 

Er is veel te doen omtrent het ouderschap: er zijn vele websites, tijdschriften, tv-programma’s en cursussen. Overal staat de term opvoeden centraal en er is veel discussie over wanneer er nu wel of niet goed opgevoed wordt door de ouders. Opvallend is dat er weinig aandacht is voor de vraag: wat hebben ouders nodig om zich goed te voelen in hun ouderschap? 

Met mijn cursussen/trainingen/workshops wil ik een bijdrage leveren aan de voorbereiding van aanstaande ouders op het ouderschap. En ook voor jonge ouders kan het heel waardevol en nuttig zijn om handvatten/tips te krijgen om het ouderschap samen vorm te geven. 

Met De Ouderacademie is het mijn doel om bij te dragen aan ouders die in balans zijn met als gevolg een positief welbevinden en gezonde ontwikkeling van het kind. 

De Ouderacademie kan ingehuurd worden door bedrijven voor verschillende projecten met het thema ouderschap. Ik verzorg ouderavonden, lessen en ik geef Webinars, trainingen en workshops. Ik heb als psycholoog en bedrijfskundige sinds 2005 leidinggevende ervaring in de kinderopvang. Daarnaast ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs als psycholoog en heb ik gewerkt als docent/trainer. Sinds 2021 ben ik directeur van het kinderdagverblijf van de Universiteit Leiden en dit is een hele mooie baan die ik combineer met het eigen ondernemerschap. 

Heb je vragen over het aanbod van de Ouderacademie?

Ben je geïnteresseerd in de Ouderacademie?
Neem dan gerust contact op.
Per mail: info@ouderacademie.nl
Of bel: 06-421 400 71